Digitale bewonersavond

Wij zijn benieuwd naar uw mening!
Rondom Wonen gaat graag met haar huurders in gesprek. Door corona doen wij dit deze keer digitaal. Tijdens deze avond willen we graag met u in gesprek over verschillende thema’s. Deze bijeenkomst is op woensdag 26 mei 2021. Als uw e-mailadres bekend is bij Rondom Wonen, dan heeft u van ons ook een korte vragenlijst ontvangen ter voorbereiding op de bewonersavond. Heeft u geen vragenlijst ontvangen, stuurt u dan een mail naar info@rondomwonen.nl. Wij sturen de vragenlijst dan naar u toe.

Koersplan Rondom Wonen
Het komend jaar stellen wij een nieuw koersplan vast. De rode draad in het koersplan is “meer mensen passend huisvesten”. In 2030 wil Rondom Wonen 3.000 passende sociale huurwoningen verhuren in Pijnacker-Nootdorp, waarbij de dienstverlening hoog wordt gewaardeerd en de betaalbaarheid en leefbaarheid worden geborgd.

Drie belangrijke onderwerpen hieruit willen we met u bespreken. Dit zijn: klantgericht in contact met huurders, het bouwen van 750 nieuwe woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens en het verhuren van gewoon goede woningen.

Wij willen graag uw mening horen over deze thema’s.

Deze digitale bewonersavond vindt plaats op:
Woensdag 26 mei 2021
Tijd: 19:30 – 20:30 uur
Locatie: Vindt digitaal plaats. Als u zich aanmeldt, ontvangt u van ons een link.

Wat heeft u nodig?
Om mee te doen aan de digitale bewonersbijeenkomst heeft u internet nodig. U kunt zich aanmelden via de link, die u in uw e-mail heeft gekregen of u kunt uw e-mailadres doorgeven via info@rondomwonen.nl met de mededeling dat u mee wilt doen aan de bewonersavond op 26 mei. Daarna ontvangt u van ons een uitnodigingslink.