Verbeteren en verduurzamen woningen Pijnacker Noord

In opdracht van Rondom Wonen voert SlimOnderhoud werkzaamheden uit aan 19 woningen aan De Visserlaan in Pijnacker Noord. SlimOnderhoud is een samenwerking tussen aannemer Willems Vastgoedonderhoud en Twinstone, specialist in bewonersbegeleiding.

Verbeteren en verduurzamen van woningen
Rondom Wonen gaat alle woningen in het woonblok De Visser aan De Visserlaan verbeteren en verduurzamen. Na de werkzaamheden zijn deze 19 woningen een stuk energiezuiniger en hebben zij weer een frisse uitstraling!

Planning
In maart is gestart met de voorbereidende werkzaamheden. Deze maand beginnen de eerste werkzaamheden. Als alle werkzaamheden volgens planning verlopen zijn we rond de bouwvakantie
klaar.

Overlast
Bij het uitvoeren van de werkzaamheden kunnen de omwonenden overlast ervaren. Denk hierbij aan:

  • Geluidsoverlast:
    Op werkdagen werken we van 07:00 – 17:00 uur. Tussen deze uren kan er geluidsoverlast zijn van de werkzaamheden.
  • Bouwplaats en bouwverkeer:
    Aan de achterkant van het woonblok wordt een bouwplaats ingericht. Onderaan de plattegrond waar deze bouwplaats komt. Als hier geladen en gelost moet worden, kan het voorkomen dat u even moet wachten voordat u de wijk in of uit kunt. Wij doen ons best om de wachttijd te beperken.
  • Minder parkeerplekken:
    Door de werkzaamheden zijn er tijdelijk iets minder parkeerplekken beschikbaar.

Vragen?
Rondom Wonen doet er alles aan de overlast zoveel mogelijk te beperken. Missen wij iets of heeft u vragen? Neem dan contact met op met SlimOnderhoud. Zij zijn te bereiken via 070 – 783 05 13 of devisserlaan@uwslimonderhoud.nl. Daarnaast vindt u meer informatie over dit project op de website: www.sodevisserlaan.nl.