TUINDERSHOF

Tussen twee karakteristieke linten en bij de plas van Van Buijsen komt de nieuwe wijk Tuindershof. Het voormalige tuindersgebied ligt ten zuidwesten van het centrum van Pijnacker. Het wordt begrensd door de Europalaan, Overgauwseweg, het Nieuwe Hoefpad en de noordrand van de wijk Keijzershof.

Welke woningen worden er gebouwd?

De nieuwbouwwijk krijgt ongeveer 600 woningen voor gezinnen, jongeren en ouderen. Het wordt een veelzijdige wijk, waar sociale- en vrije sector woningen afwisselend worden gebouwd.

Rondom Wonen zal hier in totaal rond de 240 sociale huurwoningen gaan verhuren. Deze woningen worden in verschillende fases opgeleverd. Door de mix van huurwoningen en koopwoningen in verschillende groottes  wordt Tuindershof een wijk voor iedereen.

Op dit moment wordt er gebouwd in Fase 1. In fase 1 komen in totaal 67 appartementen verdeeld over 5 gebouwen aan de Begoniatuin. Deze 2- en 3-kamer appartementen zijn geschikt voor 1 en 2-persoons huishoudens.

Kenmerken Tuindershof fase 1

Aantal woningen: 67
Woningtype: 2 en 3 kamer appartementen
Aantal blokken: 5 appartementen blokken
Doelgroep: 1 en 2 persoons huishoudens
Status: in aanbouw

Wilt u ook huren in Tuindershof?
Voor de eerste 26 appartementen van fase 1 zijn de kandidaat-huurders al bekend. De overige woningen van blok 3 worden binnenkort geadverteerd via Woonnet-Haaglanden. Zorg dus dat uw account actief is!

Maak nu een zoekprofiel aan en krijg een melding als de volgende woningen online staan!
Maak uw zoekprofiel aan in uw Woonnet- Haaglandenaccount. U ontvangt dan een tipbericht in uw mail wanneer er een woning online komt binnen de ingestelde zoekopdracht. Vul in uw zoekopdracht de wijk Tuindershof in. U krijgt dan alleen van woningen in deze wijk een tipberichten. Als u een tipbericht ontvangt weet u dat u vanaf dan kunt u reageren op de woning via Woonnet-Haaglanden. Let op, u kunt alleen reageren als u voldoet aan de voorwaarden die gelden voor deze woning.

Planning fase 1

*Nieuwe huurders horen uiterlijk een maand voor oplevering de definitieve opleverdatum

blok 1 15 appartementen oplevering eind juni 2022

blok 2 11 appartementen oplevering eind juni 2022

blok 3 15 appartementen oplevering eind juli 2022

blok 4 11 appartementen verwachting oplevering het tweede kwartaal 2023

blok 5 15 appartementen verwachting oplevering het tweede kwartaal 2023

blok 1 links blok 2 rechts

Laatste update

Dinsdag 3 mei is de kijkmiddag voor de kandidaat huurders van het tweede blok. De huurders die in aanmerking komen krijgen hier nog bericht over.

——————————————————————————————————————————–

Dinsdag 8 maart vond de eerste kijkmiddag plaats. De bewoners waren enthousiast en hebben een goed beeld kunnen krijgen van hun toekomstige woning. De bewoners van het tweede blok kunnen in mei hun woning gaan bekijken. De bouw heeft helaas wat vertraging opgelopen. Waardoor de geplande oplevering en eerste verhuringen naar schatting in juni zijn. Nog even geduld dus!

Informatie voor de nieuwe huurders:

Kijkdagboekje tuindershof blok 1

Kijkdagboekje tuindershof blok 2

Plattegronden blok 1

Plattegronden blok 2

Plattegronden blok 3