Rondom Wonen doet mee aan NLdoet

Woningcorporatie Rondom Wonen uit Pijnacker doet mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet. Op zaterdag 16 maart a.s. verzorgt een aantal medewerkers van Rondom Wonen een high tea voor alle huurders van woongroep De Woonacker in Pijnacker. Er worden zo’n 35 huurders verwacht. De high tea vindt plaats in de Ontmoetingsruimte van de Woonacker en start om 10.30 uur.

De bewoners hebben zich van tevoren aangemeld voor dit festijn. In de Ontmoetingsruimte wacht hen een leuke ochtend onder het genot van lekkere hapjes en thee/koffie.
Om 12.30 uur is het einde van het programma en keren de bewoners weer naar huis.

Rondom Wonen ziet NLdoet als een goede gelegenheid om iets extra’s te doen in de wijken waar zij actief is. Deze keer is gekozen voor de kern Pijnacker. Je thuis voelen in een wijk wordt niet alleen bepaald door het wonen in een goede woning, maar ook door het wonen in een fijne buurt met leuke activiteiten.

NLdoet is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij naast tienduizenden Nederlanders, bedrijven en gemeenten zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. Dit jaar vindt dit landelijke vrijwilligersevenement op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart a.s. plaats, wederom met hulp van het Oranje Fonds.