Nieuwbouw Pijnacker Noord

Op donderdag 14 december 2017 is het startschot gegeven voor de bouw van 66 appartementen aan de Thorbeckelaan in Pijnacker Noord. Na vele jaren geen nieuwe woningen te hebben gebouwd, is dit weer het eerste nieuwbouw project van Rondom Wonen. 

Wat komt er

Tussen de Kuyperlaan en de Troelstralaan en aan de rand van de Thorbeckelaan, komen straks drie gelijke appartementengebouwen. Het parkeren vindt er direct naast plaats, dus vrijwel naast de kopgevels van de grote flats. Elk appartementengebouw bestaat uit 22 huurwoningen (15 stuks 3-kamer woningen van circa 60 m2 en 7 stuks 2-kamer woningen van circa 45 m2). De woningen op de begane grond hebben een klein terras en de verdiepingen daarboven een balkon. Tevens is voorzien in een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. De gebouwen worden 4 lagen hoog. Het zijn woningen geschikt voor zowel jong als oud, mede omdat er een lift in zit. De bouwvergunning is inmiddels afgegeven.

Deze woningen worden ook aangesloten op het aardwarmtenetwerk van Ammerlaan The Green Innovator.

Wie bouwt

De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Van Wijnen Stolwijk B.V. De aannemer verwacht tegen de kerst 2018 klaar te zijn met de realisatie. De woningen worden naar verwachting na de zomervakantie aangeboden via Woonnet-Haaglanden. Er zal geen leeftijdsgrens van toepassing zijn, maar uiteraard wel een maximum gezinsgrootte.

Start werkzaamheden

Begin februari 2018 zijn de bouwwerkzaamheden gestart. Omwonenden worden door middel van nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de voorgang van de werkzaamheden. U treft de nieuwsbrieven ook aan op deze website.

Aangeboden op Woonnet-Haagladen

De bouw is zo ver gevorderd dat de woningen begin oktober zijn aangeboden op Woonnet-Haaglanden. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Meer informatie over de woningen zelf treft u aan in het verhuurboekje en verhuurtekeningen.
Betrokkenen:

Van Wijnen Stolwijk BV
0182—34 80 00
stolwijk@vanwijnen.nl
www.vanwijnen.nl

Hanselman Groep
026—712 20 11
opname@hanselman.nl
www.hanselman.nl


Planning:

Inriching bouwplaats: 22 januari 2018
Start heiwerk: 7 februari 2018
Project klaar: eind 2018