Werken bij Rondom Wonen

Onze bedrijfscultuur laat zich het beste omschrijven als open en ambitieus. Alle collega’s zijn loyaal aan Rondom Wonen en betrokken bij wat er speelt in de samenleving. Dat zie je wel terug aan de gemiddelde dienstjaren; bijna 15 jaar!

De primaire arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO Woondiensten. Daarnaast kennen we ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Rondom Wonen werken 29 medewerkers en een aantal oproepkrachten.

Vacatures
Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van vacatures, volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn.

Voor intermediairs:
Ongevraagd toegestuurde CV’s van intermediairs zonder schriftelijke zoekopdracht van Rondom Wonen, worden beschouwd als publieke informatie waarvoor geen vergoeding verschuldigd is.

Stageplaatsen

Rondom Wonen is een erkend leerbedrijf bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Leerlingen uit het MBO en HBO onderwijs kunnen een stage-aanvraag doen bij Rondom Wonen door een mail te zenden naar ds@rondomwonen.nl.

Vermeld hierin welke opleiding je volgt, voor welke periode je een stage-plaats zoekt en welke werkzaamheden in je stage dienen voor te komen. We zullen daarna bekijken of we in de betreffende periode mogelijkheden hebben om jou de juiste begeleiding te bieden.