Werken bij Rondom Wonen

Onze bedrijfscultuur laat zich het beste omschrijven als open en ambitieus. Alle medewerkers zijn loyaal aan Rondom Wonen en betrokken bij wat er speelt in de samenleving. Van leidinggevenden verwachten wij een aantoonbare interesse in de samenleving en maatschappelijke vraagstukken. Dat vinden wij essentieel voor het goed kunnen functioneren als onderneming. Daarom zoeken wij ook mensen die net even wat meer in hun mars hebben. Gevoel voor humor mag zeker niet ontbreken als je bij ons wilt komen werken.

De primaire arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO Woondiensten. Bij Rondom Wonen werken 30 medewerkers en een aantal oproepkrachten.

Vacatures
Momenteel zoeken wij een tijdelijk Opzichter dagelijks- en mutatieonderhoud.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van vacatures, volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn.

Voor intermediairs:
Rondom Wonen aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor vacatures. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Rondom Wonen zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Antoinette Heijnen (HR adviseur), worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het CV en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Stageplaatsen

Rondom Wonen is een erkend leerbedrijf bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Leerlingen uit het MBO en HBO onderwijs kunnen een stage-aanvraag doen bij Rondom Wonen door een mail te zenden naar ds@rondomwonen.nl.

Vermeld hierin welke opleiding je volgt, voor welke periode je een stage-plaats zoekt en welke werkzaamheden in je stage dienen voor te komen. We zullen daarna bekijken of we in de betreffende periode mogelijkheden hebben om jou de juiste begeleiding te bieden.