Clipboard_Image_2

Nieuwsbrief Rondom Wonen 2019 – 4

datum: augustus 2019

De nieuwbouw appartementen binnen Het Groene Vizier zijn inmiddels aangeboden op Woonnet-Haaglanden. Op de advertentie hebben 780 belangstellenden gereageerd! Waarvan 172 belangstellenden uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Zij krijgen voor maximaal 7 woningen in dit complex voorrang op belangstellenden van buiten de gemeente.

De inschrijving is gesloten, maar de selectieprocedure is nog volop bezig. De woningen worden naar verwachting in november 2019 opgeleverd.

Wijzigt uw (mobiele) telefoonnummer of emailadres? U kunt dit zelf aanpassen via uw eigen pagina op Mijn.Rondomwonen.nl. Of anders via info@rondomwonen.nl. Een juist telefoonnummer en emailadres is belangrijk voor als wij u willen bereiken.

Op 1 augustus is Bianca van Zon als manager Wonen begonnen bij Rondom Wonen. Zij volgt vertrekkend manager Tanja Roest op.

Wij krijgen onze post steeds meer via de digitale weg binnen. Daarom hebben we besloten per 1 september a.s. onze POSTBUS 87, 2640 AB Pijnacker op te heffen. Brieven kunt u sturen naar: Industrieweg 2, 2641 RM  Pijnacker.

Kent u uw buren?
Heeft u goed contact met de buren?
Of met andere bewoners uit de flat of uit de straat?
Voelt u zich prettig in uw woonomgeving?
Ziet uw buurt er goed uit?

Als u op alle vragen volmondig ‘ja’ antwoordt, vinden wij dat goed om te horen en willen wij dat graag zo houden. Als u op één of meer vragen ‘nee’ antwoordt, is het wellicht nodig dat er iets gaat veranderen!

Wij stellen voor onze huurder jaarlijks een budget beschikbaar om de woonomgeving goed te houden of te verbeteren. Omdat het úw woonomgeving is en wij niet voor u kunnen bepalen wat er kan/moet gebeuren, willen we heel graag met u in contact komen om hierover met u te praten en uw ideeën te horen.

Het organiseren van een bewonersactiviteit is voor de meesten geen dagelijkse bezigheid. Dit draaiboek kan u wellicht helpen bij de organisatie van een activiteit.

U kunt contact opnemen met Joyce de Gans of Matthew Klok via telefoonnummer (015) 3620 520. Of het formulier bewonersinitiatief invullen en aan ons mailen. Wij horen graag van u!