Altijd op de hoogte blijven van ons nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Heb je een nieuwsbrief gemist? Vind al onze vorige nieuwsbrieven terug in ons archief:

Nieuwsbrieven archief

Start eerste project Bouwstroom Haaglanden in Waelpolder 's-Gravenzande

Het eerste project binnen de Bouwstroom Haaglanden is officieel en feestelijk van start gegaan op 25 september jl. In de nieuwbouwwijk Waelpolder te ’s-Gravenzande bouwen Arcade en Wonen Wateringen met Boele & van Eesteren 104 sociale huurappartementen, verdeeld over twee appartementengebouwen.
 
Samen met alle bestuurders van de bij Bouwstroom Haaglanden aangesloten corporaties hebben we het startsein gegeven voor de bouw van dit eerste appartementencomplex uit de bouwstroom. Deze belangrijke mijlpaal werd groots gevierd en bijgewoond door diverse belanghebbenden. 

Bij de start van de bouwstroom is een productiegarantie aan de aannemers afgegeven van 250 woningen. Er staan nu al ongeveer 1000 woningen in de planning. Rondom Wonen hoopt ook in Pijnacker, naast gebouw "De Tuinder" in Tuindershof, nog meer Bouwstroom producten te kunnen realiseren. 

Klik hier voor het volledige persbericht van SVH (Sociale Verhuurders Haaglanden):
https://lnkd.in/ep9w42gP

Op foto worden de paaltjes in de grond geslagen van de 13 bij de Bouwstroom Haaglanden aangesloten corporaties, Sociale Verhuurders Haaglanden, gemeente Westland, Provincie Zuid-Holland en Boele & van Eesteren.

24327 Waelpolder Symposium En Palen Slaanmm 5678

Deel dit artikel: