Rondom Wonen en de Coronacrisis (update 10 mei) 

Ons kantoor is per 10 mei 2021 weer geopend voor bezoek van 08.00 – 12.00 uur. U kunt ons ook telefonisch bereiken van 08.00 tot 16.30 uur op (015) 362 0520 (op vrijdag tot 12.00 uur). Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons Klantportaal.

Betalingsproblemen?

Wij begrijpen het als u, als gevolg van de coronacrisis, tijdelijk niet in staat bent de huur (volledig) te betalen. Wij gaan daar coulant mee om door uitstel van betaling te geven en/of een betalingsregeling af te spreken. 

Als u door de coronacrisis de huur nu niet (geheel) kunt betalen, gaan wij graag in gesprek met u, zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing die bij uw situatie past.

Schoonmaak

De schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten en entrees van onze complexen gaat in aangepaste vorm door. Er wordt extra met desinfecterende middelen schoongemaakt, met nadruk op oppervlakten die vaak worden aangeraakt.

Flyer met informatie

Heel veel hulp in deze coronacrisis is online en daarmee niet altijd toegankelijk voor mensen die niet online zijn (denk hierbij bijvoorbeeld aan ouderen). Daarom hebben de gezamenlijke partners van SBJ SamenSterk een flyer ontwikkeld met offline informatie. Op de flyer staan veel lokale en landelijke (hulp)nummers die mensen kunnen bellen voor bijvoorbeeld een praatje maar ook als ze hulp nodig hebben bij boodschappen of boeken willen lenen etc.

We willen u vragen ons te helpen met het verspreiden van deze flyer; geef ze mee met boodschappen voor ouderen, met de boekenservice, kaartenacties of deel ze uit bij uw oudere buren of wijkbewoners. Als u de flyer uitdeelt, benadruk dat vooral dat mensen hulp mogen vragen of gewoon mogen bellen voor een praatje.

De flyer is dus écht bedoeld voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp die niét online zijn  of dit erg lastig vinden, wilt u hier rekening mee houden met het verspreiden?