Ik zoek een huurwoningInschrijven

De gemeente Pijnacker-Nootdorp maakt deel uit van de regio Haaglanden. De regio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Westland en Midden-Delfland. De regio Haaglanden geldt als één woningmarktgebied.

Rondom Wonen is verplicht haar woningen aan te bieden via Woonnet-Haaglanden. Woningzoekenden kunnen op de vrijkomende woningen reageren door hun keuzes kenbaar maken via internet. Woningzoekenden kunnen op het aanbod in de gehele regio reageren en zijn niet beperkt tot de woonplaats of gemeente waar zij nu wonen.

Heeft u met voorrang een woning nodig en bent u woonachtig in de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Meer informatie over een voorrangsverklaring vindt u hier.

De woningen in Rotterdam-Terbregge worden aangeboden via Woonnet-Rijnmond.

Voor de tijdelijke woonruimte in ’t Hofland in Pijnacker geldt een wachtlijst. Deze woonruimte wordt niet via Woonnet-Haaglanden aangeboden. U kan inschrijven via een aanmeldformulier. Hierop staat ook onder welke voorwaarden inschrijven kan.