Servicekostengeldhuisje 50 euro

Rondom Wonen levert ook diverse diensten waarvoor servicekosten worden berekend. Het gaat om diensten die door ons worden geleverd omdat bewoners deze niet, of lastig, zelf kunnen verzorgen. Deze diensten zorgen ervoor dat u prettig kunt wonen.
Te denken valt bijvoorbeeld aan de glasverzekering of het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten in flats. De kosten van deze diensten brengen wij bij u als bewoner in rekening. Woningen met veel gemeenschappelijke voorzieningen, zoals flats, hebben over het algemeen meer bijkomende servicekosten dan eengezinswoningen.

Bewoners van flatgebouwen betalen maandelijks een voorschotbedrag voor het schoonhouden van portiek en trap, voor gebruik van elektriciteit van liften en gemeenschappelijke verlichting.

Voorschotbedrag warmte

Als er sprake is van een gemeenschappelijke verwarmingsinstallatie, worden de stookkosten maandelijks als voorschot betaald. Na afloop van het kalenderjaar rekent Rondom Wonen per complex af met de betreffende bewoners en wordt het nieuwe voorschotbedrag vastgesteld.

Glasverzekering

Iedere huurder bij Rondom Wonen is verzekerd tegen glasschade en betaalt deze premie maandelijks in de servicekosten.