In dit deel van de website treft u informatie aan, die van belang kan zijn als u al een woning van Rondom Wonen huurt. Globaal met de indeling:

Reparatie en onderhoud
Alles rond de huur
Leefbaarheid
Opzeggen en Verhuizen
Klachten

Via de submenu’s in de linkerkolom kunt u de betreffende informatie verkrijgen.

Als u woningzoekende bent, of een woning van Rondom Wonen wilt kopen, of iets wilt weten over de lopende projecten van Rondom Wonen moet u via de hoofdrubriek  IK ZOEK een huurwoning of  IK ZOEK een koopwoning zoeken.
Informatie over Rondom Wonen (organisatie en gerealiseerde projecten) en publicaties van Rondom Wonen treft u aan in de hoofdrubriek Over ons.
U kunt natuurlijk ook zoeken door een trefwoord in de zoekregel rechtsboven in te typen.

mijn.rondomwonen.nl

De huurders van Rondom Wonen hebben een eigen persoonlijke pagina bij Rondom Wonen. Via https://mijn.rondomwonen.nl/ of via de speciale knop op onze website kan de huurder, wanneer het hem/haar uitkomt, eenvoudig de eigen gegevens inzien en bijvoorbeeld een reparatieverzoek indienen. Een account maken is gemakkelijk en daarna kan de huurder direct aan de slag.

De huurder kan inloggen met de eigen, bij Rondom Wonen bekende, emailadres. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ wordt de eigen pagina geactiveerd.

Is het emailadres niet bekend bij Rondom Wonen of lukt het niet? Bel ons dan gerust. Ons team Wonen is bereikbaar via (015) 362 05 20 of via info@rondomwonen.nl. Zij helpen u graag verder!