Burendag 2021 – Wonen doen we samen!

Burendag is een jaarlijks terugkerend initiatief van het Oranjefonds en Douwe Egberts om bewoners bij elkaar te brengen. Rondom Wonen vindt het belangrijk dat u, onze huurder, prettig woont! Goed contact met uw buren draagt daar voor een groot deel aan bij. 

Op zaterdag 25 september 2021 is het weer zo ver, Burendag!

Deze dag zorgt er voor dat mensen met elkaar in contact komen en elkaar beter leren kennen. Hierdoor verbetert de leefbaarheid in de buurt en automatisch voelen mensen zich meer betrokken en zullen ervaren meer woonplezier. Klinkt goed toch?

Rondom Wonen wil graag een steentje (of kopje koffie) bijdragen. Mochten u en uw buren mee willen doen aan Burendag, kunt u van ons een poster ontvangen waarop de tekst staat: “Ik doe mee aan Burendag, koffie?”
Deze poster kunt u op zaterdag 25 september voor uw raam hangen, zodat andere buren weten dat ze bij u aan kunnen bellen voor een bakkie koffie en een praatje. Wilt u meedoen? Stuur dan een mail naar info@rondomwonen.nl, dan wordt er contact met u opgenomen en krijgt u de poster op tijd thuis gestuurd.

Meer informatie kunt u vinden op www.burendag.nl. Via deze website kunt u zich als buurt of straat aanmelden voor een initiatief.