Rondom Wonen is gesloten voor publiek

Rondom Wonen en de Coronacrisis (update 24 maart 2020) 

Het Coronavirus heeft een grote invloed op ons dagelijks leven
U bent wellicht thuis aan het werken of door uw werk naar huis gestuurd. Ook schoolgaande kinderen zijn thuis en maken huiswerk op de laptop. Of u bent ouder en vanochtend extra vroeg opgestaan om boodschappen te doen. Misschien heeft u wel buren die u daarbij nu helpen. 

Onze dienstverlening is aangepast

Wij hebben onze dienstverlening op een aantal punten aangepast om de situatie voor u en onze medewerkers zo veilig mogelijk te houden. Ons kantoor is dicht voor bezoekers. De medewerkers van Rondom Wonen werken nu het meest vanuit huis. Uw huur betalen aan de balie kan dus nietU kunt ons het beste telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren. Op vrijdag kunt u alleen bellen voor reparatieverzoeken die niet kunnen wachten 

Betalingsproblemen?

De crisis kan gevolgen hebben voor uw gezondheid. Maar ook voor uw financiële situatie. De overheid helpt bedrijven en zelfstandigen die in de problemen komen. We kunnen ons voorstellen dat sommige huurders nu even niet weten hoe de financiën eruit gaan zien. Bijvoorbeeld omdat u een nul uren contract heeft of ZZP’er bent. Als u zorgen heeft over het betalen van de huur voor het begin van volgende maand, neem dan contact met ons op. We willen op basis van uw persoonlijke situatie graag met u zoeken naar oplossingen 

Reparatie nodig?

Reparaties voeren we alleen uit als ze niet lang kunnen wachten en er geen bewoners met ziekteverschijnselen in de woning aanwezig zijn. Als de reparatie niet spoedeisend is, dan vragen we u opnieuw contact met ons op te nemen als de Coronamaatregelen versoepeld zijn. U kunt een reparatieverzoek via het huurdersportal en telefonisch doorgeven. Spoedeisende reparatieverzoeken zijn bijvoorbeeld: 

  • gas, water, elektra: lekkages en storingen 
  • riool: verstopping en breuken 
  • kapotte ruiten waardoor wind en regen uw huis binnendringen 
  • cv: geen warm water of verwarming 
  • liftstoringen 

 

Officieel startmoment Tuindershof

Op dinsdag 10 maart is de start gegeven van de nieuwe wijk Tuindershof in Pijnacker. Wethouder Frank van Kuppeveld heeft de officiële starthandeling verricht op het bouwterrein. Op dat moment werd ook samen met de Ontwikkelingscombinatie Tuindershof een zogenaamde “pin” aan de Tuindersweg onthuld met het nieuwe log van de wijk.

Rondom Wonen gaat in deze nieuwe wijk 163 sociale huurwoningen realiseren. De start van de bouw staat geprognotiseerd in het tweede kwartaal 2021. In fase 1 bouwt Rondom Wonen 67 appartementen.

Allround woonconsulent gezocht

Omdat een van onze collega’s met vroegpensioen gaat, zijn we voor onze afdeling Wonen op zoek naar een allround woonconsulent (32 uur).
Klik hier voor meer informatie over deze leuke vacature.